ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χοιρινό ρολό με μανιτάρια

Χοιρινό ρολό με μανιτάρια, ιδανικό τόσο για ένα επίσημο γεύμα όσο και για ένα καθημερινό

Gastronomos

Υλικά

1.500 γρ. χοιρινή σπάλα (ένα ενιαίο, καλά ανοιγμένο κομμάτι για ρολό – ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να το ετοιμάσει)
2 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το άλειμμα
1 κουτ. σούπας μέλι
1/2 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Για τη γέμιση
30 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
450 γρ. λευκά μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
90 ml λευκό, ξηρό κρασί
1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση