ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γαλακτομπούρεκο μπουγάτσα

Συνταγή Στέλιος Παρλιάρος

Gastronomos

Σε αυτή τη συνταγή ο Στέλιος Παρλιάρος βάζει την ίδια κρέμα που χρησιμοποιεί στο γαλακτομπούρεκο με τη διαφορά ότι στο τέλος δεν σιροπιάζει το γλυκό. Ιδού η μπουγάτσα!

Υλικά
20 φύλλα κρούστας για μπακλαβά
200 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Για την κρέμα
1 κιλό γάλα
200 γρ. ζάχαρη
120 γρ. αλεύρι
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
1 κλωναράκι βανίλιας, σχισμένο μ’ ένα μαχαιράκι κατά μήκος στη μέση
ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
κανέλα, για το πασπάλισμα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση