ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μωσαϊκό με ανθότυρο και ξηρούς καρπούς

Δείτε τη συνταγή

Gastronomos

Για να φτιάξουμε αυτό το πρωτότυπο μωσαϊκό με ανθότυρο και ξηρούς καρπούς, θα ξεκινήσουμε λιώνοντας την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Χοντροκόβουμε το γλυκά του κουταλιού (αν χρειάζεται). Χτυπάμε το τυρί στο μίξερ μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει.

Σπάμε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε κι αναμειγνύουμε, με μια κουτάλα ή με τα χέρια, όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και του δίνουμε μακρόστενο σχήμα. Το τυλίγουμε σφιχτά με το αλουμινόχαρτο. Το αφήνουμε να σφίξει στην κατάψυξη για 1 ώρα ή στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.

 

Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση