Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Gastronomos
Μια μους σοκολάτας είναι πάντα ευπρόσδεκτη από μικρούς και μεγάλους. Φέτος, λοιπόν, στο γιορτινό μας τραπέζι την φτιάχνουμε με κουβερτούρα και μαρσμέλοους και τη διακοσμούμε με φρούτα του δάσους.
Κυριακή Δασύρα
Υλικά
60 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε κυβάκια
250 γρ. κουβερτούρα, σε κομμάτια
3 1⁄2 κούπες ζαχαρωτά μίνι μαρσμέλοους (σε πολλά ζαχαροπλαστεία και στα σούπερ μάρκετ)
1/4 κούπας νερό ζεστό
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Για τη διακόσμηση
φρέσκα φρούτα του δάσους
φρέσκα φύλλα μέντας ή δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos