ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.

Γιάννης και Κώστας Αλαμπάνος

Υλικά

30 ml τζιν
30 ml Campari
30 ml κόκκινο βερμούτ
1 λεπτή φέτα πορτοκαλιού

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK
X