ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

20 καλοκαιρινά εστιατόρια ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Υπάρχουν εστιατόρια ή bar restaurants που ξεχωρίζουν. Υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν. Όταν, όμως, ένα ωραίο εστιατόριο ή bar restaurant αποτελεί μέρος ενός ιδιαίτερου ξενοδοχείου, τότε γίνεται η διαφορά!

Το WiZ σάς προτείνει 20 χώρους ξενοδοχείων που σας υπόσχονται καλό ποιοτικό φαγητό και καλοκαιρινές χαλαρές εξόδους, για να απολαύσετε το φαγητό ή το cocktail σας.

Sera by Ettore Botrini

Το ατμοσφαιρικό και πολύ upscale εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons προτείνει ένα μενού ωδή στην αυθεντική ιταλική κουζίνα, το οποίο υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Έκτορας Μποτρίνι, με κυρίαρχα στοιχεία την καθαρότητα των γεύσεων, την εποχικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. Το Sera by Ettore Botrini κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις γεύσεις του, αλλά και με το μοντέρνο design και το εκλεπτυσμένο του στυλ -ο χώρος φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. Ένα καλό εστιατόριο, με εκτενής λίστα κρασιών και εξαιρετικό σέρβις αντίστοιχο ενός καλού Mισελενάτου. Κάθε μεσημέρι Κυριακής σερβίρει αυθεντικά ιταλικά πιάτα.

Anaïs

Οι επισκέπτες του City of Dreams Mediterranean απολαμβάνουν γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την Κυανή Ακτή, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ sets και εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις. Χρησιμοποιώντας φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά λαχανικά, αρωματικά βότανα και εκλεκτά κρέατα, το εστιατόριο προσφέρει κλασικά γαλλικά πιάτα τα οποία συνοδεύονται από έξοχα φτιαγμένα κοκτέιλ.

Πεμ-Παρ 19.00-02.00, Σ-Κ 12.00-02.00 (φαγητό 12.00-16.00 & 19.00-23.00)

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση