Εικόνα Αρχείου
Wiz Guide
Σε ένα μικρό δρομάκι της Λεμεσού, το οποίο εδώ και έναν χρόνο διασχίζουν καθημερινά δεκάδες άτομα, αφού εκεί βρίσκεται τοποθετημένο ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, μπορείτε εκτός από το φαγητό και το κρασί σας να απολαύσετε και φρεσκότατο παγωτό μηχανής.
Φωτογραφία: Ραφαέλλος Μαρκιτανής
Ο σεφ Χριστόφορος Τοφαρίδης φτιάχνει ποιοτικό παγωτό μηχανής, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους θαμώνες του εστιατορίου Alley να εκτιμήσουν εκ νέου το παγωτό της μηχανής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο wiz-guide