24news team
Feel good φαγητό της παρέας, έτοιμο σε 30 λεπτά! Μαλακό και πικάντικο κοτόπουλο με κρεμώδη σαλάτα Ranch Coleslaw, σάλτσα μάνγκο και αβοκάντο, για ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο του Σαββατοκύριακου.
Χρόνος ετοιμασίας: 20’
Χρόνος μαγειρέματος: 10’
Συνολικός χρόνος: 30’
ΥΛΙΚΑ:
Για 4 μερίδες:
Για την σαλάτα Ranch Coleslaw:
200 γρ. ψιλοκομμένο λάχανο
100 γρ. sour cream (ξινή κρέμα)
Χυμός από 2 lime (περίπου 3-4 κουταλιές της σούπας)
1 κουταλιά jalapenos ψιλοκομμένα
1 κουταλιά από το ξίδι της συσκευασίας jalapenos
Αλάτι
¼ ποτήρι φρέσκα φύλλα κόλιαντρου
Για το κοτόπουλο Chipotle:
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λωρίδες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλάκια αποξηραμένες νιφάδες chipotle τσίλι
2 κουταλάκια καπνιστή πάπρικα
1½ κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι αλάτι
Για τη σάλτσα μάνγκο-αβοκάντο:
150 γρ. φρέσκο μάνγκο κομμένο σε κύβους
150 γρ. αβοκάντο κομμένο σε κύβους
Ο χυμός από 2 λάιμ
1 κουταλιά jalapenos ψιλοκομμένα
Για το στήσιμο:
Ζεστές τορτίγιες για το σερβίρισμα
Ρύζι
Τριμμένο τυρί
Γιαούρτι στραγγιστό
Chutney ντομάτας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes