ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλέτο βοδινού με μανιτάρια και σάλτσα κρέμας λευκού κρασιού

Δείτε την συνταγή

24news team

Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 25’
Συνολικός χρόνος: 35’
Μερίδες: 4-5
Θερμίδες ανά μερίδα: 560

ΥΛΙΚΑ:

800 γρ. ποιοτικό φιλέτο βοδινού Angus
50 γρ. ελαιόλαδο (συνολική ποσότητα)
1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Αλάτι
150 γρ. διάφορα μανιτάρια, κομμένα στη μέση

Για τη σάλτσα κρέμας λευκού κρασιού:

20 γρ. βούτυρο
1 κύβος λαχανικών KNORR, θρυμματισμένος
100 γρ. λευκό κρασί
1 κ.γ. θυμάρι
200 γρ. κρέμα γάλακτος ή πλήρες γάλα
30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου συναντούν τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας! Ο στόχος; Η ανάδειξη και ενδυνάμωση της κυπριακής ...
Wiz Guide
 |  FOOD & DRINK