Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Gastronomos
Κείμενο: Περικλής Κοσκινάς
Υλικά
30 φρέσκοι κολοκυθοανθοί, πλυμένοι, καθαρισμένοι και στραγγισμένοι
άφθονο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση
350 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
250 γρ. μανούρι, χοντροτριμμένο
1 κοφτό κουτ. γλυκού νιφάδες από αποξηραμένη καπνιστή πιπερίτσα τσίλι (σε όλα τα μπαχαράδικα) ή καπνιστή πάπρικα
5-6 φέτες μπέικον, ψημένες στο γκριλ μέχρι να γίνουν τραγανές και στη συνέχεια θρυμματισμένες
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα λίγο αλάτι
Για το κουρκούτι
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
450 ml μπίρα ξανθιά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής ΕΔΩ