Φωτογραφία αρχείου
24news team
Ένα παραδοσιακό επιδόρπιο, το οποίο φτιάχνουμε συχνά στην Κύπρο, ειδικά το καλοκαίρι. Συνοδεύεται συνήθως με σιρόπι τριαντάφυλλου.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
60 θερμίδες ανά μερίδα (χωρίς το σιρόπι τριαντάφυλλου)
Θα χρειαστούμε 6 μέτρια μπολάκια.
Για 6 μερίδες
Υλικά
- 660 ml νερό
- 65 γρ. νισεστέ
- 30 γρ. ζάχαρη
Για να σερβίρουμε
Λίγο σιρόπι τριαντάφυλλου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes