24news team
Μια παλιά μου συνταγή για εύκολο, μαλακό και μάλλον γλυκό ψωμί. Δώστε προσοχή στο προσεκτικό μέτρημα και στα απλά αλλά σημαντικά βήματα εκτέλεσης.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος να φουσκώσει και να σταθεί: 1 ώρα + 2 ώρες
Χρόνος ψησίματος: 20’
ΥΛΙΚΑ:
Για ένα μικρό ψωμί:
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 5 γρ. αλάτι
- 10 γρ. (1 φακελάκι) αυτόματη μαγιά
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 35 γρ. ζάχαρη
- 150 ml χλιαρό νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes