ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεσογειακό κοκκινιστό κοτόπουλο με ντομάτες και ελιές

Δείτε την συνταγή

24news team

Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή κοτόπουλου με ντομάτα και ελιές. Οι μηροί κοτόπουλου ψήνονται εξαιρετικά γευστικά και τρυφερά. Είναι μια υγιεινή συνταγή για δείπνο που δεν πρέπει να χάσετε.

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Μερίδες: 4 μερίδες
Θερμίδες ανά μερίδα: 390 kcal

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο
8 μπούτια κοτόπουλου χωρίς δέρμα
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
4 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. (1 συσκευασία) ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γρ. πράσινες ελιές με μπούκοβο «THE KING OF OLIVES»
100 γρ. πράσινες ελιές Χαλκιδικής «THE KING OF OLIVES»
2 κ. της κάπαρη
2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
½ ποτήρι νερό
1 κ.γ. ρίγανη
μια πρέζα μπούκοβο
αλάτι και πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση