Gastronomos
Υλικά
100 γρ. αμύγδαλα λευκά, ανάλατα
100 γρ. φιστίκια
50 γρ. φουντούκια
50 γρ. καρύδια
100 γρ. κουκουνάρια
150 γρ. ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
130 γρ. βούτυρο αγελάδος, για άλειμμα (ταψιού και φύλλων)
450 γρ. φύλλα Βηρυτού ή φύλλο κρούστας
Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
1 λεμόνι ακέρωτο, κομμένο στη μέση
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo