ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.

Γιάννης και Κώστας Αλαμπάνος

Υλικά

30 ml τζιν
30 ml Campari
30 ml κόκκινο βερμούτ
1 λεπτή φέτα πορτοκαλιού

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Οι Djs του EPIC STREET FEST XMAS EDITION 2024

Οι Djs του EPIC STREET FEST XMAS EDITION 2024

Από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, ένα γεμάτο δίωρο εορταστικό live link θα πραγματοποιείται με τους παραγωγούς του Deejay Radio ...
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK