24news team
Οικογενειακό φαγητό, εξαιρετικά νόστιμο, που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια. Πλούσιο, με έντονη γεύση τυριού αλλά και μια νότα πολυτέλειας που έρχεται από την πάστα τρούφας. Βάλτε στο Κυριακάτικο τραπέζι αυτό το υπέροχο ρολό, συνοδέψτε με πατάτες φούρνου και κάντε την οικογένεια ή τους φίλους σας να χαμογελούν!
Χρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα
Μερίδες: 10
Θερμίδες ανά μερίδα: 410 kcl
Υλικά
60 γρ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
6 μέτρια μανιτάρια, ψιλοκομμένα
1/2 κ.γ. σκόρδο, λιωμένο (προαιρετικά)
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
150 γρ. φρυγανιά, αλεσμένη
150 γρ. τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
4 αυγά
3 κ.σ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1/2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
60 γρ. σάλτσα Worcestershire
1 κύβο ζωμό βοδινού Knorr, θρυμματισμένο
2 κ.σ. πάστα τρούφας (Truffle paste)
Θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
150 γρ. ντομάτα στον τρίφτη
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes