24news team
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. σουπιές από τις ψαραγορές Blue Island, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
40 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κρεμμύδι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
¼ κ.γ. σκόρδο λιωμένο
¼ ποτήρι άνηθο, ψιλοκομμένο
40 γρ. ούζο
½ κ.σ. πελτές ντομάτας
150 γρ. νερό
500 γρ. φύλλα σπανάκι
Για το σερβίρισμα:
Ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Χυμό από ½ λεμόνι
Άνηθο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes