Μια παραδοσιακή νόστιμη και χορταστική σούπα, η οποία για χρόνια τώρα έχει σταθερή θέση στο οικογενειακό μενού του Κύπριου.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 20΄
ΥΛΙΚΑ:
Για 4 μερίδες:
200 γρ. τραχανάς, μουλιασμένος σε 2 λίτρα ζεστό νερό για 30 λεπτά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
1 κύβος ζωμός κότας
2 κουταλάκια αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
50 γρ. φιδές
150 γρ. χαλούμι, κομμένο σε κομματάκια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com