Φωτογραφία: Στεφανία Βασιλείου @TETIFLAKES
Gastronomos
Με τραγανά, καραμελωμένα φουντούκια σερβίρουμε αυτό το πλούσιο τσίζκεικ σοκολάτας.
Υλικά
Βάση
250 γρ. μπισκότα digestive, τριμμένα σε σκόνη
125 γρ. βούτυρο τύπου soft
Κρέμα
250 γρ. κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
350 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. (1/2 κούπα) ζάχαρη
60 γρ. βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου
400 ml (2 κούπες) κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Καραμελωμένα φουντούκια
70 γρ. φουντούκια
70 γρ. ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
Τρίμμα σοκολάτας
Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής στον gastronomos