ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gingerbread cookies γεμιστά με βουτυρόκρεμα

Όλοι αγαπούν τα gingebread cookies

Gastronomos

Όλοι αγαπούν τα gingebread cookies.

Αυτά τα μπισκοτένια αθρωπάκια με τη γεύση των Χριστουγέννων εδώ είναι διπλά, γεμιστά με βουτυρόκρεμα, σαν γλυκά σαντουιτσάκια.

Κατερίνα Λιβά

Υλικά
125 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
200 γρ. μελάσα
1 αυγό
1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο γαρίφαλο σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα

Για τη βουτυρόκρεμα
80 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας φρέσκο γάλα, πλήρες
1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη
100 γρ. τυρί κρέμα

Για το γλάσο ζάχαρης
200 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
χυμός από 1 λεμόνι, σουρωμένος

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση