ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουρκουμπίνια φούρνου

Δείτε την συνταγή

Gastronomos

Δημήτρης Μακρυνιώτης

Αυτά τα κουρκουμπίνια τρώγονται τρία τρία (και παραπάνω) και είναι πεντανόστιμα! Εδώ ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βάζει όλη την τέχνη του και το αποτέλεσμα είναι θεσπέσιο.

Υλικά

Για το σιρόπι
550 γρ. ζάχαρη
260 ml νερό
1 ξύλο κανέλας, σπασμένο στη μέση
φλούδες από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι

Για τα κουρκουμπίνια

1 πακέτο φύλλα κρούστας
250 γρ. βούτυρο αγελάδας
100 γρ. ζάχαρη άχνη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση