Φωτογραφία: Αντωνία Κατή΄
Gastronomos
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Αυτά τα κουρκουμπίνια τρώγονται τρία τρία (και παραπάνω) και είναι πεντανόστιμα! Εδώ ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βάζει όλη την τέχνη του και το αποτέλεσμα είναι θεσπέσιο.
Υλικά
Για το σιρόπι
550 γρ. ζάχαρη
260 ml νερό
1 ξύλο κανέλας, σπασμένο στη μέση
φλούδες από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι
Για τα κουρκουμπίνια
1 πακέτο φύλλα κρούστας
250 γρ. βούτυρο αγελάδας
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos