Gastronomos
Η προσθήκη βρώμης στη ζύμη κάνει τα μπισκότα μας πιο θρεπτικά και υγιεινά χωρίς να χάνουν καθόλου σε γεύση.
Κυριακή Δασύρα
Υλικά
1 1⁄2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κούπα (230 γρ.) βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4 κούπας ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
2 μεγάλα αυγά
2 κουτ. γλυκού βανίλια υγρή
3 κούπες νιφάδες βρώμης
2 κούπες κομμάτια σοκολάτας
Μυστικά
Μετρήστε όλα τα υλικά με την ίδια κούπα.
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo