Gastronomos
Υλικά
150 γρ. ταχίνι
150 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. αλεύρι
100 γρ. κουβερτούρα 55%, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ. μαύρο ρούμι
50 γρ. φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού
1/2 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα στα 4
καστανή ζάχαρη για το πασπάλισμα
Μυστικά
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κουβερτούρα με σταφίδες που έχουμε προηγουμένως μουσκέψει στο κονιάκ ή στο ρούμι για 1 ώρα τουλάχιστον.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos