Gastronomos
Υλικά
Βάση
200 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα (125 γρ.) άχνη ζάχαρη
3/4 κούπας φουντούκια αλεσμένα στον πολυκόφτη σε σκόνη
1 αυγό
1 + 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Γέμιση
250 γρ. (1 κούπα) σπιτική πραλίνα
1/4 κούπας βούτυρο αγελάδας
2 αυγά
1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη (έχει πιο υγρή υφή από την καστανή)
1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
1/4 κούπας χοντροκομμένα φουντούκια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ