ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρνίσια παϊδάκια με κόλιανδρο και μέλι στον φούρνο

Δείτε την συνταγή

Πολύ νόστιμα παϊδάκια μαριναρισμένα σε ένα μείγμα από μυρωδικά, λεμόνι και πιπεριές. Όταν μαριναριστούν τα ψήνουμε πολύ καλά εξωτερικά και μετά στον φούρνο. Αυτό εξασφαλίζει ζουμερά και πολύ γευστικά παϊδάκια. Πείτε στον κρεοπώλη σας να τα κόψει διπλά για να είναι χοντρά, βρίσκω ότι έτσι είναι πιο νόστιμα.

Χρόνος Ψησίματος 30΄
Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

400 θερμίδες ανά μερίδα

ΥΛΙΚΑ:

Για 4 μερίδες:

1 κιλό παϊδάκια αρνίσια κομμένα χοντρά

Για τη μαρινάτα:

20 γρ. μαϊντανό, φύλλα και κλωναράκια
30 γρ. φρέσκα φύλλα δυόσμου
30 γρ. κόλιανδρο, φρέσκα φύλλα και κλωνάρια
½ κουταλάκι λιωμένο σκόρδο
3 καυτές πιπεριές χωρίς σπόρια
1 κουταλάκι αλάτι
50 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
120 ml ηλιέλαιο
3 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές κόκκινο κρασί
4 κουταλιές νερό

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση