Φωτογραφία Πέτρος Ανδριανόπουλος
Gastronomos
Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας αποψυγμένα (σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο)
1½ λίτρο γάλα φρέσκο, πλήρες
1½ φλιτζ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
2 κάψουλες βανίλιας
1½ φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό
5 κουτ. σούπας βούτυρο + 1 κουτ. σούπας λιωμένο για το ταψί
5 - 6 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos