ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαλεπί σε δώδεκα καφενεία με χαρακτήρα

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Ίσως το απόλυτο δροσιστικό γλυκό (μετά το παγωτό), του οποίου οι φανατικοί φίλοι κάθε καλοκαίρι ανυπομονούν για το πού και πότε θα το απολαύσουν. Οι χαλαρές βόλτες σε ωραία παραδοσιακά καφενεία, σε πλατείες, αλλά και σε πιο απόμερα μέρη κρυμμένα σε σοκάκια, γίνονται ακόμα πιο όμορφες όταν ένα μαχαλεπί καταφθάνει στο τραπέζι -με το τριαντάφυλλό του, το ροδόσταγμα και τα παγάκια του αν χρειαστεί, ενίοτε και με παγωτό τριαντάφυλλο!

Millomeris Café

Μόλις ένα λεπτό μακριά από τον διάσημο καταρράκτη Μιλλομέρη, λειτουργεί μια ωραία καφετέρια, κάτω από την κληματαριά της οποίας μπορείς να απολαύσεις ένα δροσιστικό μαχαλεπί, ένα παγωτό και φυσικά τον καφέ σου. Στο μενού θα βρεις επίσης αναψυκτικά, μπύρες, κρασί, cider, σνακ, πίτσα και donuts, ενώ ειδικά για τα σαββατοκύριακα προσφέρονται επίσης καραμελέ, ριζόγαλο και μαχαλεπί.

Παραδοσιακό Καφενούι «Αυλή της Νεφέλης»

Στην καρδιά της Πάφου, κοντά στη Δημοτική Αγορά της πόλης, σε μια ωραία αυλή με μουριές, ροδιές, συκιές και κλήματα, μπορείς να απολαύσεις ένα δροσιστικό μαχαλεπί ή μια φρεσκοψημένη τυρόπιτα, συνοδεύοντάς τα με ένα μερακλίδικο κυπριακό καφέ. Ο ιδιοκτήτης μετέτρεψε την αυλή της μητέρας του (Νεφέλης) σε αυτό το παραδοσιακό «καφενούι», όπου πλέον μπορείς να πας χαλαρά για να διαβάσεις το βιβλίο σου, να παίξεις τάβλι, να πιείς έναν καφέ, μια μπύρα ή μια λεμονάδα και φυσικά, να απολαύσεις ένα γλυκό του κουταλιού, ένα σπιτικό κέικ, μια καραμελέ, ένα μαχαλεπί και ένα ριζόγαλο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK