Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Gastronomos
Αυτή η μπουγάτσα είναι εκ των πραγμάτων νόστιμη. Όχι μόνο γιατί γίνεται με το κριτσανιστό φύλλο, αλλά και γιατί η γέμιση γίνεται με σοκολατούχο γάλα και κακάο! Ιδανική για chocoholics!
Δημήτρης Μιχαηλίδης
Υλικά
8 φύλλα κρούστας
150 γρ. βούτυρο για το άλειμμα
300 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
500 ml σοκολατούχο γάλα
300 γρ. ζάχαρη
4 κρόκοι αυγών, χτυπημένοι ελαφρώς
50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
70 γρ. αλεύρι μαλακό
20 γρ. κακάο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos