ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψαρονέφρι με κρούστα από φυστίκια Αιγίνης και εστραγκόν

Δείτε τη συνταγή

Gastronomos

Χτίζουμε το ψαρονέφρι με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης και το ψήνουμε. Έτσι αποκτά εκτός από τραγανή υφή και μια καπνιστή νοστιμιά από τον ξηρό καρπό. Μία πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα για ψητό κρέας.

Υλικά
6 μικρά ψαρονέφρια 250 - 300 γρ. το καθένα
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος

Για την κρούστα
2 μέτρια κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
30 ml ελαιόλαδο
130 ml γλυκό, λευκό κρασί (π.χ. Μοσχάτο Λήμνου)
1 μάτσο εστραγκόν (σε ορισμένα σούπερ μάρκετ. Αν δεν βρούμε, βάζουμε 1/2 ματσάκι μαϊντανό και 1/2 ματσάκι δυόσμο, με διαφορετικό αποτέλεσμα), χοντροκομμένο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια).
250 γρ. φυστίκια Αιγίνης (ψίχα)
50 γρ. τριμμένη φρυγανιά (γαλέτα)
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Οι Djs του EPIC STREET FEST XMAS EDITION 2024

Οι Djs του EPIC STREET FEST XMAS EDITION 2024

Από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, ένα γεμάτο δίωρο εορταστικό live link θα πραγματοποιείται με τους παραγωγούς του Deejay Radio ...
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK