ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηγανίτες ανανά με μέλι και αμύγδαλα

Δείτε τη συνταγή

Gastronomos

Βουτάμε τις ροδέλες ανανά σε χυλό, τις τηγανίζουμε και έχουμε τις πιο λαχταριστές και ζουμερές τηγανίτες!

Κυριακή Δασύρα

Υλικά
1 φρέσκος ανανάς, καθαρισμένος, κομμένος σε 8-10 ροδέλες, τις οποίες τυλίγουμε σε χαρτί κουζίνας και αφήνουμε για 1 βράδυ στο ψυγείο
250 ml (1 + 1/4 κούπας) γάλα φρέσκο, πλήρες
1 αυγό
50 γρ. (1/4 κούπας) ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
160 γρ. (1+1/4 κούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα
μέλι
κράνμπερις
αμύγδαλα φιλέ, ελαφρά καβουρδισμένα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση