Φωτογραφία: Mark O' Meara
Gastronomos
Μια απλή συνταγή για κρέπες με τον ακαταμάχητο συνδυασμό μπανάνας-σοκολάτας. Και για έξτρα γεύση και φρεσκάδα, προσθέτουμε αν θέλουμε και μύρτιλα!
Sally Parker
Υλικά
1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα φρέσκο γάλα ελαφρύ
1 αυγό
2 κουτ. σούπας άλειμμα σοκολάτας-πραλίνας, ζεσταμένο (για να γίνει πιο ρευστό)
2 μέτριες μπανάνες, σε φέτες
4 κουτ. σούπας μύρτιλλα (blueberries) ή άλλα φρούτα του δάσους, προαιρετικά
ελάχιστο λάδι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos