ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Silent Pool στο 5ο Cyprus Cocktail Festival

Διανομέας του Silent Pool στην Κύπρο είναι η Vassos Eliades Ltd

Δελτίο Τύπου

Το καλύτερο Cocktail Festival της χώρας που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, έρχεται για 5η φορά για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με αποκλειστικά signature cocktail από 20 κορυφαία cocktail bar της Κύπρου και του εξωτερικού. Τα cocktail bar που θα συμμετάσχουν είναι από Κύπρο, Ελλάδα, καθώς και από Ισπανία και Γαλλία, φέρνοντας τη δική τους διεθνή πινελιά στο Cocktail Festival. Το Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από των εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι αργά, με τη μουσική επιμέλεια να έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5.

Το 5o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία του premium brand Silent Pool, του οποίου διανομέας στην Κύπρο είναι η Vassos Eliades Ltd.

Silent Pool

Με το κοινό πάθος για την απόσταξη χειροτεχνίας, μια ομάδα φίλων συγκεντρώθηκε για να δημιουργήσει ένα νέο είδος αποστακτηρίου, παράγοντας χειροποίητα αποστάγματα με ασυμβίβαστη ποιότητα. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο κτήμα Albury του Δούκα του Νορθάμπερλαντ, μια ομάδα ερειπωμένων αγροτικών κτιρίων στις όχθες της θρυλικής Silent Pool έχει μεταμορφωθεί για να γίνει το σπίτι των Silent Pool Distillers.

Το αποστακτήριο ολοκληρώθηκε με την άφιξη της ειδικής δεξαμενής από ανοξείδωτο χάλυβα, που προέρχεται από την κοιλάδα Vipara στη Σλοβενία, η οποία έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τόσο το αλκοόλ όσο και το κρυστάλλινο νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή νόστιμων αποσταγμάτων.

Cyprus Cocktail Festival

Το Silent Pool θα συνοδεύει στο 5ο Cyprus Cocktail Festival δροσιστικά και signature cocktail, το οποίο θα εκπροσωπείται από το Line Athens, ένα φινετσάτο μπαρ της Αθήνας, και το Mr Tippler Bar, μπαρ στην καρδιά της παλιάς πόλης της Πάφου.

Το 5ο Cyprus Cocktail Festival παρουσιάζουν τα κορυφαία σε ποιότητα N – ice pure ice cubes, με κύριο χορηγό τα αναψυκτικά Τhree Cents.

Contactless Payment by JCC.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Visit Nicosia και ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης του νησιού μας, Wiz Guide.

Deejay Radio και Athens Cocktail Festival επιμελούνται τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στο κόσμο» από διεθνείς οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X