Φωτογραφία: Αμαρυλλίς Τσέγκου
Gastronomos
Υλικά
1.500 γρ. χοιρινή σπάλα (ένα ενιαίο, καλά ανοιγμένο κομμάτι για ρολό – ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να το ετοιμάσει)
2 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το άλειμμα
1 κουτ. σούπας μέλι
1/2 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
30 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
450 γρ. λευκά μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
90 ml λευκό, ξηρό κρασί
1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo