Gastronomos
Αρωματισμένα λινγκουίνι με καλαμαράκια και ντοματίνια με πάπρικα και σκόρδο, σβησμένα με λευκό κρασί που θυμίζει καλοκαίρι.
Υλικά
400 γρ. λινγκουίνι
1 1⁄2 κιλό καλαμαράκια, σε λεπτές ροδέλες (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
350 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
τα φύλλα από ½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
½ -1 κουτ. γλυκού πάπρικα καυτερή (ή όσο καυτερό μάς αρέσει)
100 ml λευκό, ξηρό κρασί
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos