ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λινγκουίνι με καλαμαράκια και ντοματίνια

Αρωματισμένα λινγκουίνι με καλαμαράκια και ντοματίνια

Gastronomos

Αρωματισμένα λινγκουίνι με καλαμαράκια και ντοματίνια με πάπρικα και σκόρδο, σβησμένα με λευκό κρασί που θυμίζει καλοκαίρι.

Υλικά

400 γρ. λινγκουίνι
1 1⁄2 κιλό καλαμαράκια, σε λεπτές ροδέλες (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
350 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
τα φύλλα από ½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
½ -1 κουτ. γλυκού πάπρικα καυτερή (ή όσο καυτερό μάς αρέσει)
100 ml λευκό, ξηρό κρασί
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση