ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πένες με χοιρινό ρόστο

Δείτε τα υλικά και την διαδικασία

Πένες με χοιρινό ρόστο, γενοβέζικη συνταγή που απαντά σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, αλλά και στην Ελλάδα.

Υλικά
500 γρ. πένες
1 κιλό χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κύβους περίπου 2 εκ.
200 γρ. μανιτάρια λευκά, καλά σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα, σε λεπτές φέτες
1 μέτριο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
1 μικρή πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
100 ml κόκκινο, ξηρό κρασί
1 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό, τριμμένο
1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε την διαδικασία στον gastronomos

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση