Gastronomos
Μοσχάρι εξοχικό, φαγητό παντός καιρού, που θα βρει «οπαδούς» στο πασχαλινό τραπέζι. Αν θέλουμε, σερβίρουμε απευθείας μέσα από τη λαδόκολλα.
Υλικά
2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κύβους 3-4 εκ.
3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα
3 καρότα, σε λεπτές φέτες
3 πατάτες, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια
250 γρ. κεφαλογραβιέρα, σε κυβάκια
χυμός από 1 λεμόνι
1 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη
1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την διαδικασία στον gastronomos