ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 αγαπημένα ιταλικά εστιατόρια στη Λεμεσό

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Η ιταλική είναι ίσως η πιο δημοφιλής κουζίνα στον κόσμο. Ή τουλάχιστον είναι η πλέον αγαπημένη για πολύ κόσμο. Καθαρές αλλά δυνατές γεύσεις, οι οποίες συχνά σερβίρονται κυρίως σε ωραίες τρατορίες. Στη Λεμεσό, πάντως, αυτό που ονομάζουμε ιταλικό ταπεραμέντο συναντάται σε ουκ ολίγα classy εστιατόρια.

Ristorante Locatelli

Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Giorgio Locatelli, προσφέρει μια σύγχρονη κουζίνα που ενσωματώνει την ιταλική κουλτούρα με πινελιές τοπικών μεσογειακών γεύσεων. Νόστιμα πιάτα με τεχνική, πολύ καλά υλικά και εξαιρετική παρουσίαση, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, extra παρθένο ελαιόλαδο και εποχιακές σπεσιαλιτέ. Εκτενής λίστα κρασιών από τον κυπριακό και τον διεθνή αμπελώνα, άψογη εξυπηρέτηση.

Salone

Ένα pizza pasta bar στη Λεμεσό με ιταλικό ταπεραμέντο και αριστοκρατικό αέρα, μιας και οι εστιάτορες έχουν καταγωγή από την Αγία Πετρούπολη. Μια trattoria που συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο στοιχείο, τόσο στη διακόσμηση όσο και στο μενού, αφού περιλαμβάνει κλασσικές συνταγές, χειροποίητα ζυμαρικά και ωραία γλυκά, τα οποία προσφέρονται στη μοντέρνα εκδοχή τους. Το φαγητό στο Salone μπορείτε να το συνδυάσετε με κοκτέιλ και ωραία κρασιά.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X