ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Malfy Gin στο 5ο Cyprus Cocktail Festival

Διανομέας του Malfy Gin στην Κύπρο είναι η Tempo Cyprus Ltd

Δελτίο Τύπου

Το καλύτερο Cocktail Festival της χώρας που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, έρχεται για 5η φορά για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με αποκλειστικά signature cocktail από 20 κορυφαία cocktail bar της Κύπρου και του εξωτερικού. Τα cocktail bar που θα συμμετάσχουν είναι από Κύπρο, Ελλάδα, καθώς και από Ισπανία και Γαλλία, φέρνοντας τη δική τους διεθνή πινελιά στο Cocktail Festival. Το Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από των εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι αργά, με τη μουσική επιμέλεια να έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5.

Το 5o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία του premium brand Malfy Gin, του οποίου διανομέας στην Κύπρο είναι η Tempo Cyprus Ltd.

Malfy Gin

Το Malfy Gin είναι ένα εκλεπτυσμένο απόσταγμα που αποτυπώνει την ουσία της ιταλικής Ριβιέρας σε κάθε σταγόνα του. Εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές και τα λαμπερά τοπία της Ιταλίας, το Malfy Gin παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένα, φυσικά συστατικά που αποτυπώνουν την αυθεντική γεύση και το πνεύμα της ιταλικής παράδοσης.

Παρασκευάζεται με τη μέθοδο της ψυχρής απόσταξης, μιας σχετικά σύγχρονης τεχνικής παραγωγής gin, με την οποία επιτυγχάνεται η εξάτμιση σε χαμηλότερη θερμοκρασία και ως εκ τούτου δε μεταβάλλεται η σύνθεση των βοτάνων, διατηρώντας τα φρέσκα και γευστικά.

Το Malfy Gin διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα και την ευχάριστη, δροσερή του γεύση. Τα φρέσκα εσπεριδοειδή από τις ακτές του Αμάλφι και της Σικελίας, άρκευθος από την Τοσκάνη, καθώς επίσης και τα εκλεπτυσμένα βοτανικά, δημιουργούν ένα πολυδιάστατο και ισορροπημένο προφίλ που μαγεύει τις αισθήσεις. Το κάθε μπουκάλι αναδεικνύει την κομψότητα και τη φινέτσα της ιταλικής κουλτούρας, με έναν μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας και πολυπλοκότητας.

Είτε απολαμβάνεται σε ένα δροσερό G&T είτε ως βάση σε ένα εκλεπτυσμένο cocktail, το Malfy Gin προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας, που μεταφέρει τους λάτρεις του σε μια ηλιόλουστη ιταλική βεράντα. Είναι το απόλυτο gin για όσους αναζητούν μια εμπειρία που συνδυάζει την ιταλική κουλτούρα, την ποιότητα και την απόλαυση σε κάθε γουλιά.

Το Malfy Gin θα συνοδεύει στο 5ο Cyprus Cocktail Festival δροσιστικά και signature cocktail, το οποίο θα εκπροσωπείται από το Vogatsikou 3, ένα φημισμένο μπαρ της Θεσσαλονίκης, και το CUCKOO Rooftop Cocktail Bar, μπαρ στην καρδιά της Λάρνακας του οποίου η ανοιχτή οροφή πραγματικά μαγεύει.

Το 5ο Cyprus Cocktail Festival παρουσιάζουν τα κορυφαία σε ποιότητα N – ice pure ice cubes, με κύριο χορηγό τα αναψυκτικά Τhree Cents.

Contactless Payment by JCC.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Visit Nicosia και ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης του νησιού μας, Wiz Guide.

Deejay Radio και Athens Cocktail Festival επιμελούνται τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στο κόσμο» από διεθνείς οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X