ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Don Julio Tequila στο 5ο Cyprus Cocktail Festival

Διανομέας της Don Julio Tequila στην Κύπρο είναι η PPD GLOBAL

Δελτίο Τύπου

Το καλύτερο Cocktail Festival της χώρας που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, έρχεται για 5η φορά για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με αποκλειστικά signature cocktail από 20 κορυφαία cocktail bar της Κύπρου και του εξωτερικού. Τα cocktail bar που θα συμμετάσχουν είναι από Κύπρο, Ελλάδα, καθώς και από Ισπανία και Γαλλία, φέρνοντας τη δική τους διεθνή πινελιά στο Cocktail Festival. Το Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από των εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι αργά, με τη μουσική επιμέλεια να έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5.

Το 5o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία της Don Julio Tequila, της οποίας διανομέας στην Κύπρο είναι η PPD GLOBAL.

Don Julio Tequila

Ο θρύλος:

Η ιστορία ξεκινά το 1942, όταν ο νεαρός, τότε, Don Julio González, είδε την ευκαιρία στην παραγωγή της tequila. Μοναδικό του όπλο η αφοσίωση για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Για τα επόμενα 40 χρόνια, ο Don Julio González έθεσε ως στόχο ζωής να φτιάξει την καλύτερη tequila στον κόσμο. Κάθε μέρα θα περπατούσε τις εκτάσεις αγαύης, θα φρόντιζε το κάθε ένα φυτό ξεχωριστά, και κατά τη διάρκεια του θερισμού θα επέλεγε τις πρώτες ύλες με βασικό γνώμονα την ωριμότητα και την υγεία του φυτού.

Για τον Don Julio, η αγαύη δεν ήταν απλώς ένα φυτό, αλλά το παιδί του. Και μέσα από την αφοσίωση του για να δημιουργήσει μία εξαιρετική tequila, ο θρύλος και το όνομα του ζει μέχρι σήμερα.

Don Julio Blanco Tequila:

Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα καλύτερα φυτά μπλε αγαύης, η Don Julio Blanco είναι η tequila στην πιο παραδοσιακή της μορφή. Η ζωηρή γεύση αγαύης και οι νότες εσπεριδοειδών, την τοποθετούν ως ένα από τα βασικά συστατικά σε cocktails όπως η Paloma και η Margarita.

Η Don Julio Tequila θα συνοδεύει στο 5ο Cyprus Cocktail Festival δροσιστικά και signature cocktail, η οποία θα εκπροσωπείται από το Purovōku Project, μπαρ το οποίο έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για το Cyprus Cocktail Festival, και το KINKY Bar, House of Spirits, μπαρ της Πάφου.

Το 5ο Cyprus Cocktail Festival παρουσιάζουν τα κορυφαία σε ποιότητα N – ice pure ice cubes, με κύριο χορηγό τα αναψυκτικά Τhree Cents.

Contactless Payment by JCC.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Visit Nicosia και ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης του νησιού μας, Wiz Guide.

Deejay Radio και Athens Cocktail Festival επιμελούνται τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στο κόσμο» από διεθνείς οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X