ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χοιρινό μπέικον (pork belly) στον φούρνο με χαρουπόμελο (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Αυτό το χοιρινό θα σας μείνει αξέχαστο. Φτιάχνεται πανεύκολα, σιγομαγειρεύεται στο φούρνο και απλά κάθε μπουκιά του λιώνει στο στόμα. Η προσθήκη του κυπριακού χαρουπόμελου του δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα αλλά και νοστιμιά.

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 4 ώρες και 40΄

ΥΛΙΚΑ:

Για 6 μερίδες:

  • 1 κομμάτι -περίπου 2 κιλά- χοιρινό μπέικον (pork belly) με το λίπος του
  • 4 κουταλιές χαρουπόμελο
  • 2 κουταλάκια αλάτι
  • 50 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι τσίλι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK
X