ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδοσιακές ελιωτές (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Οι ελιωτές είναι το αγαπημένο μου αλμυρό. Αυτή η συνταγή είναι γραμμένη για όσους έχουν τις εξής προτιμήσεις: μπόλικη γέμιση, καθόλου κρεμμύδι και έντονη μυρωδιά από πορτοκάλι. Πιο κάτω ακολουθεί η συνταγή μου για τέλειες ελιωτές!

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 20΄
Θερμίδες: 145 Kcal ανά ελιωτή

ΥΛΙΚΑ:

Για 12 μέτριες ελιωτές:

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι (7 γρ.) μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
100 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
40 γρ. ζεματιστό νερό
10 γρ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού
30 γρ. ζάχαρη
100 γρ. πάστα μαύρης ελιάς «THE KING OF OLIVES»
200 γρ. μαύρες ελιές κυπριακές «THE KING OF OLIVES»
λίγος φρέσκος χυμός πορτοκαλιού για αλείψουμε τις ελιωτές
λίγο σουσάμι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση