ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μακαρόνια με κιμά - Μπολονέζ

Η πιο λαχταριστή μακαρονάδα

Gastronomos

Τα πιο λαχταριστά μακαρόνια με κιμά γίνονται με σωστά σοταρισμένο κιμά, μυρωδάτα μπαχαρικά και λαχανικά αλλά και τις οδηγίες της Νένας Ισμυρνόγλου.

Υλικά
500 γρ. σπαγγέτι
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από ελιά ή σπάλα
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε μικρά καρέ
1 κλωνάρι σέλερι, σε λεπτές φέτες
1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια (με τα υγρά τους), ψιλοκομμένα (όχι λιωμένα) στον πολυκόφτη
1 κουτ. σούπας πελτέ διαλυμένο σε 400 ml ζεστό νερό
2 δαφνόφυλλα
5 - 6 μπαχάρια + 5 κεδροκούκουτσα, χοντροκοπανισμένα ή τριμμένα
70 ml τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
τα φύλλα από 1/2 μάτσο μαϊντανού, ψιλοκομμένα
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση