Φωτογραφία: Melanie Jenkins
Gastronomos
Υλικά
Ζύμη
200 γρ. μαργαρίνη τύπου soft, light (σε θερμοκρασία δωματίου)
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα (150 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα (120 γρ.) αλεύρι ολικής άλεσης
4 κ.σ. κακάο
2 κούπες κορν φλέικς
Γλάσο
1 κούπα άχνη ζάχαρη
1 κ.σ. κακάο
1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 κάψουλα βανιλίνη
1 κ.σ. ζεστό νερό
1/3 κούπας καρύδια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos