Wiz Guide
Εστιατόρια και beach bars σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, στο κοσμοπολίτικο παραλιακό μέτωπο στα ανατολικά του νησιού!
Στόχος του Σπαρτιάτη είναι η δημιουργία ξεχωριστών πιάτων, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο, αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με επιλογές σε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.
Καλοκαιρινό hot spot. Η ξύλινη επίπλωση και οι άνετες ξαπλώστρες φέρνουν εξωτική αίσθηση, αρμονική με το πράσινο του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας. Μεγάλες παρέες χαλαρώνουν κάτω από τη σκιά των δέντρων με ένα signature κοκτέιλ, πριν και μετά τις βουτιές. Καφέδες, χυμοί και τσιμπηματάκια από νωρίς, επιμελημένα πιάτα με διεθνή προσανατολισμό για μετά το μπάνιο. Η ανεμελιά σε κάνει να θέλεις να μείνεις μέχρι το βράδυ.
Δευ-Κυρ 09.00-01.30 (ανοικτό την καλοκαιρινή σεζόν)
Τοποθετημένο πάνω στη θάλασσα, με πολύ κομψή διακόσμηση και στοιχεία που προσδίδουν έναν εξωτικό χαρακτήρα στον χώρο. Το μενού που φέρει την υπογραφή του Andrew Tzo έχει μεσογειακή κατεύθυνση, με influences από την ιαπωνική κουζίνα, ενώ η γενικότερη φιλοσοφία είναι «light fresh food by the sea». Το εστιατόριο ανοίγει από τις 9.00 και προσφέρεται για καφέ, ποτό, lunch ή dinner, με το φαγητό να συνοδεύεται από κοκτέιλ ή κρασί.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ