ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι ταβέρνες για μεζέ… στης εκκλησιάς την πόρτα

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Ταβέρνες που είτε βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στην πλατεία της εκκλησίας είτε γειτνιάζουν με αυτή σε απόσταση αναπνοής. Ταβέρνες που το background τους περιλαμβάνει ένα καμπαναριό, καθιστώντας το φαγητό κυριολεκτικά ως μια ιεροτελεστεία.

Έξι ταβέρνες για να απολαύσετε μεζέδες με την παρέα... στης εκκλησιάς την πόρτα.

Προαύλιο στην Παρεκκλησιά - Δίπλα στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού

Αναβαθμισμένη ταβέρνα με σπιτικές κυπριακές γεύσεις, φτιαγμένες όλες με μεράκι και αγάπη. Στην κουζίνα ο σεφ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου σέβεται την παράδοση και την αξιοποιεί με φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, τα περισσότερα από τοπικούς παραγωγούς. Ξεχωρίζει ο μουσακάς (διαθέσιμος και χορτοφαγικός με παραγγελία), το κλέφτικο που σερβίρετε ολόχρονα και το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς. Τρως και χαίρεσαι την τοπική κουζίνα. Το καλοκαίρι στρώνει τραπέζια δίπλα στο προαύλιο της εκκλησίας του χωριού και φτιάχνει σκηνικό μιας άλλης εποχής.

Τηλ. 25222444
Τιμίου Σταυρού 19, Παρεκκλησιά, Λεμεσός
ΤΡ-Σ 19.00-00.00, Κ 12.30-16.00

Γιατί Έτσι στην Αραδίππου - Δίπλα στην εκκλησία του Αποστόλου Λουκά

Ουζερί-μεζεδοπωλείο στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά στο οποίο μπορείς να επιλέξεις πιάτα μέσω ενός μενού με καμιά 20ριά επιλογές και να φτιάξεις τον δικό σου μεζέ. Πιάτα όπως το γιαουρτλού κεμπάμ, το μπεκρή μεζέ, το σπετσοφάι, οι πιπεριές κέρατα, τα κοπανάκια (μαριναρισμένο κοτόπουλο μπούτι), το σαγανάκι, η σαρδέλα, οι γαρίδες, το χταπόδι, το λαδοτύρι κ.ά., συνδυάζονται άψογα μαζί με αποστάγματα όπως ούζα, τσίπουρα, ζιβανίες, τσικουδιές, ρακές κ.λπ. Στο μενού με τα ποτά θα βρείτε επίσης ρακόμελα, μπύρες και κρασιά από Κύπρο και Ελλάδα.

Τηλ. 96719999
Αποστόλου Λουκά 3, Αραδίππου
Τρ-Κ 19.00-23.00

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK