ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριζότο αλά Μιλανέζε (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Κλασσικό ριζότο με σταθερή αξία! Το διαρκές ανακάτεμα και η σταδιακή προσθήκη του ζωμού παίζει καθοριστικό ρόλο στο να φτιάξουμε τέλειο ριζότο που είναι σωστά χυλωμένο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5’
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 25’
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 550 kcal

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

  • 200 γρ. ρύζι αρμπόριο GALLO
  • 100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 25 γρ. βούτυρο (για το σοτάρισμα)
  • 120 γρ. λευκό κρασί
  • 1 πρέζα σαφράν
  • 800 ml νερό στο οποίο διαλύουμε 1 κουταλάκι ζωμό λαχανικών
  • 70 γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι & πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση