Wiz Guide
Aν έχετε βρεθεί Βόρεια Ελλάδα, ιδίως Θεσσαλονίκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε μαγευτεί από την κουζίνα της.
Μια πόλη η οποία θεωρείται σταυροδρόμι της ανατολής και της δύσης, όπου έχουν συνυπάρξει διάφορες εθνότητες (Τούρκοι, Φράγκοι, Μικρασιάτες, Πολίτες, Πόντιοι) δεν θα μπορούσε παρά να φημίζεται για την κουζίνα της μιας και έχει γεννηθεί από το πάντρεμα διαφορετικών πολιτισμών.
Αυτή τη μοναδικότητα της αυθεντικής Βορειοελλαδίτικης κουζίνας θα τη βρείτε στο Μεζεδοπωλείο «Τόδε τι» που λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο στην Έγκωμη. Στο μενού του θα βρείτε μεταξύ άλλων μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς μεζέδες, οι οποίοι «ανοίγουν τον δρόμο» για να έρθει στο τραπέζι σας ένα αξέχαστο γεύμα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αφράτα σουτζουκάκια, σιγοψημένο αρνάκι, παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα, σιγοψημένο αρνάκι στον φούρνο κ.ά.
Το πλούσιο μενού έρχονται να συμπληρώσουν ελληνικά τυριά, αποστάγματα και εκλεκτά κρασιά.
Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ