ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελληνικό Στιφάδο (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Υπέροχη συνταγή για μοσχάρι στιφάδο, τρυφερό και πεντανόστιμο. Μια αγαπημένη συνταγή της Ελληνικής κουζίνας, που είναι εύκολη, αλλά έχει μερικά μικρά μυστικά για να γίνει τέλεια χωρίς να βαραίνει πολύ το στομάχι

Χρόνος ψησίματος: 4 ώρες

Μερίδες: 4

Θερμίδες ανά μερίδα: 645 kcl

Υλικά:

Για το κρέας

  • 1 κιλό βοδινό κρέας ελιά, κομμένο σε κύβους
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Για τη σάλτσα του στιφάδου

  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. κρεμμυδάκια μικρά, καθαρισμένα και κομμένα στα 4
  • ½ κουτ. Γλυκού σκόρδο λιωμένο
  • 1 κλ. δεντρολίβανο
  • 1 στικ κανέλα
  • 15 γρ. πελτέ ντομάτας
  • 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κουτ. γλυκού κύμινο
  • 400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη
  • 500 ml νερό
  • 1 κύβος ζωμό βοδινού KNORR, θρυμματισμένο

Για το σερβίρισμα

  • Φρέσκο ψωμί

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση