ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεφτεδάκια στον φούρνο με γλυκοπατάτες και σάλτσα (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Κεφτεδάκια φούρνου, σερβιρισμένα με γλυκοπατάτες και μπόλικη νόστιμη σάλτσα! Εύκολο και εξαιρετικά νόστιμο φαγητό για το μέσο της βδομάδας!

Χρόνος προετοιμασίας: 25’
Χρόνος ψησίματος: 25’
Μερίδες: 3
Θερμίδες ανά μερίδα: 490 kcal

ΥΛΙΚΑ:

Για τα κεφτεδάκια:

400 γρ. κιμά κοτόπουλο
1 μερίδα ζωμού boulion, κοτόπουλο Knorr, από το ψυγείο
2 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
10 γρ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. σούπας μουστάρδα ντιζόν
Αλάτι και πιπέρι
1 Πρέζα μπούκοβο
Για τις γλυκοπατάτες:
(300 γρ.) 2 μέτριες γλυκοπατάτες, κομμένες σε κομμάτια
20 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα:

35 γρ. ελαιόλαδο
15 γρ. ξύδι κόκκινο
30 γρ. ανάμεικτα φρέσκα βότανα, όπως μαϊντανό, άνηθο, και δυόσμο, ψιλοκομμένα
40 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες
Τον χυμό από 1/2 λεμόνι
50 γρ. θρυμματισμένη φέτα
Αλάτι και πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι, μαρούλι, ντομάτες και πίτες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση