Wiz Guide
Από την Πόλη Χρυσοχούς ως την Αργάκα και από το Λατσί ως τον Κάθηκα, είναι ορισμένα εστιατόρια των οποίων η πελατεία μοιράζεται ανάμεσα σε ξένους τουρίστες ή κόσμο που διαμένει μόνιμα στο νησί και σε ντόπιους που γνωρίζουν καλά πως εκεί θα βρουν πάντα ποιοτικό φαγητό.
Ταβέρνα με έμφαση σε πιάτα πέραν από τα συνηθισμένα. Το μενού δίνει έμφαση σε ελληνικές συνταγές, με έθνικ επιρροή. Στα μαγειρευτά το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φαλάφελ, φάβα, σπανακόπιτα, ιμάμ μπαϊλντί, σουτζουκάκια κ.ά. παντρεμένα με επιλεγμένη σχάρα. Ενημερωμένη λίστα κρασιών και έμφαση στη λεπτομέρεια από τον Αποστόλη και τη Μαρίνα, αλλά και τον (υιό) Πάρη που αισίως ανέλαβε τα ηνία. Συγκριτικά πλεονεκτήματά του αποτελούν, όπως πάντα, τα φρέσκα υλικά και λαχανικά από τον διπλανό κήπο, η χαλαρή ατμόσφαιρα, η φιλική εξυπηρέτηση και η πανέμορφη αυλή. Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2018.
ΔΕΥ-ΤΡΙ 10.00-15.00 & 18.30-22.00, ΠΕΜ-ΚΥΡ 10.00-15.00 & 18.30-22.00
All day στο κέντρο της πλατείας. Από το πρωί με καφέ, πρωινό και ροφήματα, στη συνέχεια με πιάτα από την κυπριακή και μεσογειακή κουζίνα. Νόστιμη χειροποίητη πίτσα, πολλές ετικέτες από τον κυπριακό και ελληνικό αμπελώνα, φιλικό σέρβις. Τραπεζάκια έξω
Δ-Κ 08.30-23.00
Δια΄βάστε την συνέχεια ΕΔΩ